Arkisto maaliskuu 2013

Yleinen

Metästys messuilla

27.03.2013, veikko

Me mentiin metästys messuille ja minä silitin kuristajakäärmettä ja näin myös kuningaskobra käärmeen ja muita käärmeitä. Kävin ampumassa pyssyllä. Täällä saa jo lapset metästää. Me mennään iskän kaa syksyllä metästää ja minä saan ampua ihan ite villi sian! :coolsmile:

Yleinen

Luistelemassa

22.03.2013, veikko

Minä menin luistelemaan ja yksi poika sanoi minun äidille että katsoppa tuola on pieni poika joka luistelee tosi kovaa. Se oli minä. Kun minä menin iskän luokse niin iskä sanoi että tuossa oli äskön yksi poika ja se sano että minä olisin ollut 5-vuotias. Minä nauroin hetken ja sitten kävin vielä kiertämässä kaukalon ja sitten …

Yleinen

Uusia asioita

18.03.2013, veikko

Täällä pitää opetella kaikki asiat uudestaan kun täällä ei ole samoja mittalukuja. Täällä on esimerkiksi jalka, tuuma, pauna, maili ja fahrenheit cm, km, kg ja celsius siasta. Kelloaika on myös erinlainen kuin Suomessa. Täällä ilmotetaan kellon aika esimerkiksi pm tai am josta tietää onko ilta tai aamu. Matikka on silti helppoa minulle.

Yleinen

Jalkapallossa

12.03.2013, veikko

Tänään me mentiin jalkapalloon ja se joukkue on parempi kuin mikään Suomessa. Minä olin että tämä joukkue on  liian kova mutta sitten siitä tuli helppoa ja kyllä tuli hiki. Sen seuran nimi on Anthem soccer club. Minulla menee hyvin siellä.

Yleinen

Koulussa Reipas oppilas

08.03.2013, veikko

Kun mentiin kouluun alettiin  tekeemään matikkaa ja sitten kirjoittamaan. Niin sitten opettaja käski minun tulla hänen luokse. Hän antoi minulle kortin ja tarran, kun olin ollut hyvä (hyvästä työstä). Olin yllättynyt mutta iloinen! Sitten me lähettiin kotia.

Yleinen

Puistossa

02.03.2013, veikko

Kun tulin koulusta minä ja äiti mentiin biljardisaliin clubi talolle. Illalla me mentiin puistoon heittelemään Amerikkalaista jalkapalloa ja korista sekä pelattiin futista. Siellä oli myös paljon lepakoita. 🙂