Arkisto helmikuu 2013

Yleinen

Sitrus Farmilla

23.02.2013, veikko

Tänään me mentiin sitrus Farmille sielä oli sitruunoita ja appelsiinejä. Ja oli muuten hyviä! :happy:

Yleinen

Ensimmäinen koulupäivä

20.02.2013, veikko

Tänään menin kouluun. Se kesti kahdeksasta kolmeen. Sinne piti ottaa omat eväät mukaan. Aamulla oltiin sisällä kolme tuntia ja ruoan jälkeen mentiin ulos. Sitten oli kaksi tuntia ja viimeinen tunti kesti tunnin. Sen jälkeen meillä loppui koulu. Kotona tein läksyt ja sitten menin suomalaiselle kaverille. Meillä ei ole paljon tehtävä kirjoja ja läksyt on aina …

Yleinen

Amerikassa osa 1

19.02.2013, veikko

Tänään piti mennä kouluun mutta koulu ei ollut auki kun oli presidentin päivä. Minä tahdoin mennä kouluun ja minua harmitti. Ja täällä Amerikassa lentää joka päivä kuumailmapalloja.

Yleinen

Amerikassa

18.02.2013, veikko

Minä en aina kerkeä kirjoittaa blogia, kun meillä on niin kiire. Me ollaan saatu uusi koti jossa on uima-allas, grilli, kuntosali ja biljardi sali. Huomenna mää meen kouluun ja mua jännittää. Ja oon käyny jo tutustumassa siihen kouluun. Oon myös käyny tutustumassa jääkiekko joukkueeseen. Kuva on meidän pihalta.

Yleinen

Helsingistä matka Amerikkaan

14.02.2013, veikko

Kun olin Helsingin lentokentällä niin näin Sami Hyypiän jalkapallopelaajan ja parhaimman valmentajan. Näin myös linnun siellä sisällä ja sitten tultiin kuuluttamaan että kaikki jotka lähtevät Lontooseen voivat tulla nyt tänne. Sitten me lähdettiin Lontooseen.

Yleinen

Ameriikkaan lähtö

11.02.2013, veikko

Tänään me lähdettiin Ameriikkaan ja meidän serkku tuli mukaan ja me käytiin viemässä meidän serkku kotiin ja me lähdettiin ja nyt tällähetkellä me ajetaan Helsinkiin. Tällä hetkellä kun me mennään Helsinkiin minua jännittää mutta kyllä siihen tottuu.

Yleinen

Hei kaikki !

10.02.2013, veikko

Olen Veikko 8 vuotta. Me muutetaan Amerikkaan Phoenixiin ja tulen kirjoittamaan kokemuksista Amerikkassa.